NOORD-NEDERLAND  -  WADDEN   

             

WOENSDAG 21 tot ZONDAG 25/08/2024

                 

Ontdek samen met ons de pracht van Noord Nederland.


Het Wadden – gebied:

Het programma van deze reis is helaas nog in aanvraag. Van zodra beschikbaar is het terug te vinden  op onze website. Deze reis is ideaal voor natuurliefhebbers en families die op zoek zijn naar een actieve en educatieve vakantie! Hier een kort en bondig overzicht van ons programma van woensdag 21 tot zondag 25 augustus 2024. Reisagente Sandra bezocht deze regio vorig jaar en was meteen verkocht! Ze selecteerde voor jullie volgende activiteiten:


Bezoek Vesting Bourtange met gids:


Stap terug in de tijd met een bezoek aan deze historische vesting. Ontdek hoe het leven was in deze unieke, stervormige fortificatie.

Stadswandeling en rondvaart in Groningen: Verken de bruisende straten van Groningen met een lokale gids, gevolgd door een ontspannende rondvaart. Geniet van de architectuur en cultuur van deze levendige stad.


Uitstap naar Schiermonnikoog:


Reis met de ferry naar dit prachtige eiland en zeil terug met een zeilschip. Verken het eiland per fiets, wandel door de natuur en bezoek het gezellige centrum.

Bezoek aan het Planetarium in Franeker: Ervaar de wonderen van het universum in dit historische planetarium, een echt wetenschappelijk juweel. Dit is het oudste planetarium ter wereld dat nog in werking is!


Stadswandeling in Leeuwarden:


Ontdek de charme van Leeuwarden met een deskundige gids en geniet van wat vrije tijd om zelf de stad te verkennen.

Bezoek Afsluitdijk Waddencenter: Leer alles over deze iconische dijk en de unieke Waddenzeenatuur in dit moderne en interactieve centrum.


Garnalenvissen vanuit Den Oever:


Ga mee op een avontuurlijke garnalenvistocht en leer over deze traditionele vorm van visserij. We gaan tevens ook opzoek naar zeehonden en lepelaars. Als we terug koers zetten richting haven kunnen we onze vangst pellen en proeven!

Elke activiteit is zorgvuldig gekozen om jullie een mix van avontuur, ontspanning en educatie te bieden. Het belooft een onvergetelijke ervaring te worden in het prachtige Wadden-gebied!


Uw reis? Die was ronduit onvergetelijk!

Prijs:

Be

Beschikbaar vanaf maart 2024


Begeleid programma


-Vesting Boutrange

-Rondvaart Groningen

-Schiermonnikoog

-Planetarium Franeker

-Leeuwarden

-Afsluitdijk Waddencenter

-Garnalenvissen


Ideaal voor natuurliefhebbers!