Inbegrepen:


 

 • Reis per luxe autocar
 • Klein ontbijt op onze autocar

 • Verblijf op basis van half pension 8 dagen 7    

  vanaf het avondmaal eerste dag tot ontbijt

  laatste dag

 • Taksen

 • Vergoeding voor chauffeur en gids
Niet inbegrepen:


 • Alle dranken en persoonlijke uitgaven

 • Annulatie – of bijstandsverzekering

 • Niet vermelde diensten

 • Inkomgelden van vermelde uitstappen

GENIETEN IN DE DOLOMIETEN                

8-DAAGSE - AFREIS ZONDAG 28/07/2024 

                 

Ga jij mee met ons de gezonde berglucht opsnuiven!? Wij staken alvast een topvakantie voor u in elkaar.

 

7 daagse reis naar Zuid-TIROL in half pension


Wat maakt Zuid-TIROL nu eigenlijk zo mooi?

Het is de combinatie van 2 werelden. Een typisch berglandschap aan de ene kant en de bijzondere mediterrane sfeer aan de andere.

 

Het is gewoon dé plek voor adembenemende vergezichten en om fantastische wandel- en fietstochten te maken. Liefhebbers van de verfijnde keuken komen hier zeker aan hun trekken.

 

Verblijven doen we in het charmante Hotel Der Rierhof***, waar een zeer gemoedelijke sfeer heerst en de ligging buitengewoon prachtig is. In het nabijgelegen stadcentrum Klausen vind je middeleeuwse muren en authentieke flair. Niet voor niks bekroond tot 1 van de mooiste stadscentra van Italië.

 

Ons familiaal gerund hotel beschikt over 2 zwembaden, een wellness en is voorzien van alle modern comfort. Het is vooral geliefd voor zijn lekkere keuken en gezellige wijnkelder waar je zeker eens hun eigen wijn moet gaan törggelen zoals ze het daar zo mooi kunnen zeggen. Een rondleiding/wandeling in de eigen wijngaard, behoort zeker tot de mogelijkheden.

 

 

 

We hebben een schatkist aan belevenissen voor jullie in petto. Maar hé, niks moet alles mag! Onderstaande uitstappen kozen we persoonlijk en met veel liefde voor jullie uit:

 

-We gaan het natuurfenomeen “aardpiramiden” aanschouwen door een ritje te maken met een historisch treintje. Na de middag zijn jullie vrij in het levendige centrum van Bolzano.

-Kasteel Trauttmansdorff met zijn imposante tuinen.

Keizerin Sissi bracht hier graag haar winters door en ongelijk kan je haar niet geven.

Kleurrijke planten van over de hele wereld gedijen en bloeien hier over maar liefst 12 hectare. Er zijn uitkijkposten, geheime paden, vier tuinwerelden en zelfs een papegaaienhuis.

 

 

 

-Passo Pordoi met de kabelbaan voor een stevige panoramawandeling. Op de terugweg hebben we nog een leuke surprise stop voor jullie in petto.

 

-Historisch centrum van Brixen

Bewonder de pastelkleurige gevels, wandel langs de rivier, pik een terrasje uit tussen de Italianen, loop een delicatessenzaak binnen om te proeven, sluit af bij een wijnbarretje.

 

-De gemütliche sfeer op de boerenmarkt van Klausen opsnuiven. Na de middag voorzien we een wandeling naar de Almhütte. Hier kunnen we genieten van een lekker glaasje wijn bij de kaasplank.

 

 

-Vipiteno met zijn vestigingen en kastelen net buiten het stadcentrum.

We doen deze uitstap op vrijdag, zodat we de wekelijkse markt kunnen meepikken. Zodoende kunnen we nog eens proeven van al dat lekkers dat de lokale producenten met passie hebben geteeldt en bereidt.

 

-Grillavond in ons hotel met muziek en dans. Bij de vorige edities van deze reis, behoorde deze avond steeds tot de hoogtepunten. Sfeer en gezelligheid: 10/10.ONZE TROEVEN:

-reisleiding op de bus, voor een interessant wistje datje over de bezienswaardigheden, een suggestie voor een lekker restaurant of andere hulp.

-Het is een erezaak voor onze chauffeurs om u veilig en met de glimlach van en naar uw bestemming te brengen.HOTEL:


Verblijven doen we in Klausen in het charmante Hotel Der Rierhof***, waar een zeer gemoedelijke sfeer heerst en de ligging buitengewoon prachtig is.

Ons familiaal gerund hotel beschikt over 2 zwembaden, een wellness en is voorzien van alle modern comfort.

Het is vooral geliefd voor zijn lekkere keuken en gezellige wijnkelder waar je zeker eens hun eigen wijn moet gaan törggelen zoals ze het daar zo mooi kunnen zeggen.

Een rondleiding/wandeling in de eigen wijngaard, behoort ook tot de mogelijkheden.Centrale Vertrekplaats:  Witte gracht 9, 2222 Wiekevorst

Je kan hier je auto zonder zorgen een weekje kwijt op de beveiligde parking van de autocars. (Inrit naast kledingwinkel La Boté).

Als u hier niet zelf geraakt, geen probleem, wij komen u halen en brengen u gratis tot aan de centrale vertrekplaats.

Begeleid programma


-Kasteel Trautmannsdorff

-Passo Pordoi 

-Brixen

-Boerenmarkt Klausen

-Vipiteno

-Grillavond


Prijs


€ 1.145,00 pp. in 2-persoonskamer

Single: + €195


Kids:

<3j. - Gratis

<8j. - €810

<15 - €945

3e pers. >16j. - €1.010
€50 Korting bij reservatie

voor 1/03/2024