Prijs


€ 85,50 pp.

(Staanplaats + busvervoer)


€102,50 pp.

(Zitplaatsen + busvervoer)

nog 3 beschikbaar!

Opstapplaatsen


Heultje

Heist o/d Berg

Berlaar

Herenthout

Olen

...

Uurschema


17u00 Vertrek

00u00 Retour

Inschrijven via:


016/69.79.18.

gitte@connycars.be

sandra@connycars.beBRYAN ADAMS  -  VORST NATIONAAL                    

DONDERDAG 03/10/2024  

                 

Omschrijving


Na een carrière van veertig jaar zou je denken dat Bryan Adams het wat rustiger aan zou doen, maar niets is minder waar. Dat bewijst zijn recentste plaat ‘So Happy It Hurts’ én bijbehorende tournee.


Bryan Adams is een rasechte entertainer die onbeschrijflijk veel plezier brengt aan zijn publiek bij elk optreden dat hij geeft! Tot grote vreugde van zijn vele fans voegt de Canadees een Belgische halte toe aan zijn 'So Happy It Hurts Tour'. Bryan Adams staat op donderdag 3 oktober op het podium van Vorst Nationaal.


Met een carrière van meer dan veertig jaar, een reeks hitsingles, een kenmerkende stem en een heleboel awards op zijn naam is Bryan Adams een van de meest gerespecteerde en gepassioneerde muzikanten ter wereld. Zijn liedjes hebben hem vele prijzen en onderscheidingen opgeleverd, waaronder drie Academy Award-nominaties, vijf Golden Globe-nominaties, een Grammy Award en 20 Juno Awards.


De Canadese songwriter heeft 17 studioalbums op zijn naam staan, waaronder de Grammy-genomineerde 'So Happy It Hurts', 'Pretty Woman - The Musical', 'Classic pt. I en pt. II', met nieuwe opnames van zijn grootste hits. Bryan Adams is een charismatische artiest en brengt zijn tijdloze hits en nieuw materiaal op het podium tijdens een tournee door de VS en Europa in 2024. Mis hem niet op 3 oktober in Vorst Nationaal!