Prijs


€ 70,00 pp.

(zitplaats beste categorie + busvervoer)

Opstapplaatsen


Heultje

Heist o/d Berg

Berlaar

Herenthout

Olen

...

Uurschema


..u.. Vertrek

..u.. Retour

Inschrijven via:


016/69.79.18.

gitte@connycars.be

sandra@connycars.beBART PEETERS DELUXE                         

VRIJDAG 06/12/2024   -   Nog 1 plaats beschikbaar!!

                 

Omschrijving


Vanaf november 2019 werden er 26 Lotto Arena’s gevuld met de warmte van Bart en zijn Ideale Mannen.

Goed voor 150 000 mensen,  en eindelijk zijn ze terug!

Naar goede gewoonte zal er ook wel eens een gast langskomen.


“Jan Van Esbroeck van de Lotto Arena zei: Ik ga niet wachten tot je 70 wordt, want misschien ben je dan eindelijk echt oud. Dus: wil je bij ons komen spelen op je 65ste? Het is niet echt een geheim dat onze passage 5 jaar geleden (ik was toen 60) een wonderlijke ervaring was, dus zei ik gewoon ja.” aldus Bart Peeters.

Bart Peeters Deluxe 2024 zal weer een grote productie worden, maar wel op mensenmaat. We zoeken ook deze keer het woonkamergevoel in een zee van super-de-luxe licht en geluid. “Heel bewust in de Lotto Arena, een zaal waarvan we ondertussen weten dat je er zowel klein kan blijven, als volle gas kan gaan.” vult Bart Peeters aan.

“We zoeken naar een evenwicht in de setlist tussen de publieksfavorieten en al eens iets onverwachts. De Ideale Mannen zullen er zeker bij zijn. Mijn huisdokter beweert dat ook ik mogelijk nog in topvorm zal zijn. Er zal ook wel eens een gast langskomen, en naar goede gewoonte ook een koor!”

Bart Peeters en zijn Ideale Mannen werken momenteel een uitverkochte theatertournee af. In 2024 zullen ze enkel zaalshows spelen in de Lotto Arena.


Eigen drank niet toegestaan op de bus, we voorzien dit aan democratische prijzen